Vårmötet 2003  

21maj (onsdag)  -  22 maj (torsdag)

(
Förhandsanmälan har nu stängt. Det kom 52 förhandsanmälningar)

Nu gäller det att betala med inbetalningskort som postades 2003-03-10 till alla medlemmar. Även du som gjort förhandsanmälan måste betala via inbetalningskort.


Jangunnar Rönnlund
 

Under många år har vi arrangerat vårmötet i form av en dagskryssning till Mariehamn något som varit mycket uppskattat. Presidiet vill emellertid inte stelna i gamla arbetsformer och därför har vi tänkt oss att förlänga vårmötet med en natt, dvs. vi gör en dygnskryssning, även den till Mariehamn. Skillnaden nu är att vi har möjlighet att stå med fötterna på Åländsk mark några timmar på morgonen. Vi har gjort en preliminär bokning hos Birka Cruises till den 21 maj (avresa kl. 1800) och hemkomst den 22 (kl. 1700).

 För det facila priset av 390:- (medföljande gäst 490:-) får du del i dubbelhytt, en trerätters middag, frukost och en lunchbuffé med tillhörande dryck. Vill du ha enkelhytt tillkommer 220:- och om du vill lyxa till det med en lyxhytt för två personer tillkommer 360:- per person.   
Läs mer om dygnskryssning hos www.birka.se

Eftersom rederiet inte vill stå med tomma hytter vid avresan har man måst lägga avbeställningsdagen tidigt vilket gör att vi i vår tur är tvungna att få in anmälan från medlemmarna så tidigt som i månadsskiftet mars/april (sedvanlig inbjudan kommer i mitten av mars). Vi har också varit tvungna att gissa antalet resenärer och bokat hytter därefter. Skulle intresset vara större än antalet tillgängliga platser fördelas dessa i den ordning som anmälan kommit in.

Sprid gärna denna information till andra medlemmar. Om du tänker resa ensam, kontakta gärna någon eventuellt blivande hyttkamrat.

För den som inte har varit ombord på Birka Princess kan vi säga att standarden är väl i klass med Silja-båtarna.

/Jangunnar