Presidiemöte idag

Liten rapport

2011-10-11


Vallentuna

Dagen Presidiemöte var förlagt till Vallentuna där Myntmästaren Jan Persson bor. Janne tog emot i den nya lägenheten med balkonger åt båda hållen. Centralt och fint, bara 5 minuters gångväg till Roslagsbanan. 

Innan Presidiemötet: kuvertistoppning

Vi stoppade alfa-nytt och höstmötesinbjudan i nästan 300 kuvert, som idag lämnas in på Posten. Bör vara hos medlemmarna omkring torsdag/fredag.


Det finns många sätt att fylla ett kuvert! (Bilden från ett tidigare kuvertistoppningsmöte)

Det nya numret av alfa-nytt ser ut såhär på framsidan och innehåller 16 sidor med Veteranklubbsinformation.

 
 
Innehållsförteckningen lovar ett intressant nummer:

Presidiemötet, några av punkterna:


Berättaraktivitet

Rolf Karsvall och Leif Mårtensson har kommit en bra bit på väg när det gäller en berättaraktivitet. Ämnet är TERCAS och ett antal "Tercas-kändisar" kommer att vara med. Planeringen går ut på att det skall bli av detta år. Kallelse går ut via mejl och/eller webben.

Ny aktivitet "Guldutställning"

Jan Persson kommer att via hemsidan att kalla intresserade ett visst datum (i år). Alla betalar normal entré.

Vårmöteslokal

Ett nytt spännande förslag till lokal kom upp för nästa års vårmöte, som dessutom infaller under jubileumsåret "Veteraranklubben Alfa 35 år". Lokalen kan vi inte avslöja nu, det återstår en hel del undersökningar.

Samåkning

På förslag av en av en av medlemmarna kommer hemsidans matrikelsidor att förses med en lista: "Vilka medlemmar bor i samma postnummerområde" Listan skall förhoppningsvis kunna hjälpa de som söker samåkning till klubbens möten/aktiviteter.

Museum

Klubben (läs Dag Andersson) har ju skapat en SRT/Alfaskop-monter på Järfälla Hembygdsmuseum i Barkarby. Nu skall museet flyttas till Järfälla bibliotek. Invigning sker 13 oktober. Kommer montern med? Björn och Rolf skall kolla.

/Björn Sölving
2011-10-11


Vill du kommentera denna artikel? Klicka här: