Klubbens Vårkryss 09

Del 1: Första kvällen

2009-05-21


Dygnskryss 12-13/5 2009

Dags igen för traditionsenlig vårkryss! Som förra året vad det extra bekvämt för oss i Järfälla. Direktbuss!


Väloljad organisation! Av Janne Persson fick vi namnbrickor/program och av POOL-resors representant fick vi biljett som också var hyttnyckel och lunch/frukost-kupong.

Middag

Ombord på båten "Cinderella" (Viking Line) började strax den stora middagen. Bekvämt och väloljat igen! Alla hittade "sitt" bord, varje bord hade en namnlista.

Lottförsäljningen började. Här gällde det att hänga med, dom tog snabbt slut!


Klubbens vanligaste lottsäljare: Maria Palm. Hon har tappat räkningen på hur många gånger hon sålt lotter. Men snabbt gick det att bli av med dom!


Men en som sålde våra lotter för första gången var Rune Winter. Här blir han förvånad när Henry Larsson köper en stor bunt. Henrys Gulli Hedvalls verkar säga "Köp!, Köp!". Runes lotter gick snabbt åt.


Här ett exempel på bordsorganisationen. Tommy Carlsson (bordsvärd) visar stolt upp listan med namn. Från vänster: Matts Pettersson, Tommy Carlsson, Ann-Sofie Lindståhl, Bertil Lindståhl och Gunhild Rolander. Vid bordet satt också Bengt Rolander och Carl-Göran Sehlberg.

Alla hade ju i förväg fått komponera sin måltid utifrån ett antal alternativ. Det funkade också hel problemfritt. Snabb servering! Och va gott det var!


Här ses presidenten Rolf Karsvall med sin vapendragare (vice presidenten) Sven-Åke Jidenius gå runt alla borden och skåla. Här har vice presidenten en av sina viktigaste uppgifter under året! Klarade det galant!

Fria aktiviteter

Sen var det dags för fria aktiviteter. Det fanns mycket att välja på på den stora kryssningsbåten. Leif Kronlunds orkester spelade på ett av dansställena. Där var det många som dansade/lyssnade och det var ett ordentligt tryck!

Nästa dag

Vill du veta mer om vad som hände nästa dag?
Klicka här!

/Björn Sölving

 -- 126 brett ----